Personal Trainingen Barendrecht | Size Less
86
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-86,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Size Less

Afvallen met SIZE LESS

 

Zonder streng dieet, pillen of poeders op een verantwoorde manier afvallen, dat kan! Maar ook op het gerealiseerde gewicht blijven, ook dan kan! Zolang je maar goed beweegt en gezond eet! Onze Size Less personal trainers helpen jou bij het vinden van een gezonde levensstijl die bij je past!

Bij Personal Trainingen Barendrecht B.V. kun je deelnemen aan het revolutionaire afslankprogramma: “Size Less”. Het unieke van het Size Less programma is dat de nadruk op training ligt, en dat het voedingspatroon ten dienste staat van het trainingsprogramma. Size Less is dan ook geschikt voor volwassenen en kinderen.

 

De werking van Size Less is uitvoerig getest en de resultaten zijn revolutionair te noemen. Size Less is ontwikkeld door medisch bioloog & topsportbegeleider Drs. Remco Verkaik. Het Size Less programma is een kort durend programma en is alleen te volgen onder begeleiding van een speciaal opgeleide Size Less Personal Trainers.

Train Smart

 

Wij stellen voor jou de beste trainingsvorm samen op de juiste intensiteit en daarmee versterk je je trainingseffect. Je lichaam wordt getraind om van suikerverbranding over te stappen op vetverbranding. De basis is dus training, die versterkt word door de voedingsmethode. Dit zorgt dus voor het blijvend resultaat.

 

Eat Smart

 

Na het gratis intakegesprek en enkele (medische) basistesten, wordt via een uitgebreid software programma een exact op jou afgestemd voedingsadvies geformuleerd. Elke week ontvang je diverse voedingsdagboeken waarop precies staat wat je mag eten. Uiteraard worden de trainingen en voedingsdagboeken wekelijks met je geëvalueerd en eventueel bijgesteld.

 

Tijdens het Size Less programma geven wij veel informatie om je voedingspatroon structureel te veranderen, waardoor je ook na het Size Less programma op je streefgewicht blijft.

 

Look Great

 

Bij Size Less kun je onder andere de volgende resultaten verwachten:

  • Afname vetpercentage
  • Gewichtsverlies
  • Gezondere, fittere levensstijl
  • Conditieverbetering
  • Strakker figuur

 

Motivatie

 

Kun je jezelf niet motiveren of je voedingsgedrag aanpassen, geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om motivatie en gedrags trainingen te volgen nog voordat je met het Size Less programma start. Als Size Less personal trainers geven we bij deze trainingen alle tools mee, hoe jij jezelf kunt motiveren en je gedrag kunt aanpassen en succesvol het Size Less programma kunt volgen om je gestelde doel te behalen. Tijdens motivatie en gedrags trainingen begint afvallen al………..

 

Gewichtsverlies

 

Wat betreft het gewichtsverlies, kan gesteld worden dat je gemiddeld 1 tot 1.5 kg. per week gegarandeerd afvalt!

Wil jij je gestelde doel succesvol behalen of meer uit je persoonlijke doel halen, maar je weet niet hoe! Of je wilt gewoon meer informatie. Vul dan het contactformulier in een van onze personal trainers neemt dan binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)