Personal Trainingen Barendrecht | Personal trainer Dordrecht
16091
page-template-default,page,page-id-16091,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Personal trainer Dordrecht

Personal trainer Dordrecht

 

 

Bent u op zoek naar een personal trainer in Dordrecht ? Bij Personal Trainingen Barendrecht bent u dan aan het goede adres. Door met een personal trainer te sporten heeft u meer kans om het gewenste resultaat te krijgen. Wij leggen u uit hoe de oefening op de goede manier uitgevoerd moet worden, zo kunt u een blessure voorkomen. Ook bieden wij u een voedingsschema aan. De combinatie van een voedings- en trainingsschema levert u het snelste resultaat. Ons team bestaat uit drie personal trainers. Die klaar staan om u te helpen met een gezondere levensstijl.

 

 

Stappenplan

Als u gaat trainen met een van onze personal trainers in Dordrecht zal er eerst een standaard proces volgen.

 

Allereerst nodigen we u uit om op een intake gesprek te komen, deze is helemaal vrijblijvend. Tijdens het intake gesprek zullen wij het hebben over uw gewenste resultaten en wat u van een personal trainer verwacht. Afhankelijk van of u wilt doorgaan met het proces zullen wij een datum afspreken voor een proefles.

 

Na de proefles zullen we nog een aantal tests doen om uw trainingsschema meer op u af te stemmen. Zo zullen wij een conditietest afnemen en een vetpercentagemeting. Afhankelijk van de resultaten zullen wij een plan van aanpak met u doornemen. Als alles met u besproken en naar wens is, gaan wij het schema voor u samenstellen. Bij het samenstellen van een trainingsschema houden wij uiteraard rekening met uw leeftijd, gezondheid, lichaamsbouw en doelstellingen. Tot slot plannen wij iedere twee weken een gesprek in, om te kijken naar uw resultaten.

 

 

Interesse ?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het trainen met een personal trainer in Dordrecht ? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)