Personal Trainingen Barendrecht | Online Fitness
83
page-template-default,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Online Fitness

Online Personal Training

 

Het online personal training programma van Personal Trainingen Barendrecht B.V.

 

Na je gratis persoonlijke intakegesprek ga je eerst een trainings periode voor 3 maanden aan om samen met je eigen privé coach te werken aan je doel. Binnen deze periode krijg je de juiste tools, privé begeleiding en aandacht die nodig is voor het trainen aan je gestelde doel. Personal Trainingen Barendrecht B.V. werkt uitsluitend met gecertificeerde personal trainers die doelen gegarandeerd realiseren, mits je natuurlijk wel de adviezen opvolgt. Na de train periode van 3 maanden, ga je samen online verder werken aan het realiseren van je gestelde doel via het platform en je eigen mobiele APP van Personal Trainingen Barendrecht B.V. online. Je heb dan wel één keer per maand een persoonlijk evaluatie gesprek/training op één van onze clubs in Ridderkerk – Papendrecht – Barendrecht.

 

Behaal online Doelen

 

Werk samen met je privé coach in je eigen PORTAL en/of APP, het biedt jou de mogelijkheid om doelen te realiseren voor gewicht, verbranden van calorieën, vetpercentage en meer.

 

Stel doelen

 

Stel doelen in de vorm van uitdagingen. Wat je doel ook is, maak er een uitdaging van en beloon jezelf voor je inzet.

 

Creëer een voedingsplan op maat

 

Voeding, hier begint het mee, de sleutel tot succes. Maak samen met jouw eigen privé coach je persoonlijke voeding schema aan of laat deze maken door Personal Trainingen Barendrecht B.V. Je maakt in het platform snel en gemakkelijk voedingsschema’s aan. Een goed voedingspatroon is essentieel om je doelen te bereiken. Het platform gebruikt verschillende waardes om een zo passend mogelijk voedingspatroon aan te maken, zoals leeftijd, lichaamsbouw, lifestyle en doelen.

 

Taken aanmaken

 

Maak taken aan voor jezelf zodat je weet wat je moet doen om zo goed mogelijk je doel te bereiken.

 

Maak trainingsschema’s aan

 

Maak in enkele minuten trainingsschema’s aan, je kunt schema’s altijd online inzien en je weet dus precies wat je moet doen om je doel te bereiken.

 

Personal Trainingen Barendrecht B.V. biedt train schema’s aan voor allerlei doelen of dit is voor afvallen, spieren opbouwen of voor je conditie, geen probleem, wij maken jou schema op maat!

 

Alle workouts die jij of wij maken zijn online beschikbaar, waardoor wij je kunnen coachen waar je ook bent. Geen geprinte schema’s meer; alles wat je nodig hebt ontvang je op je telefoon. En weet je de oefening niet meer, geen probleem, het platform en APP hebben een bewegend animatie poppetje die laat zien hoe de oefening gaat.

 

Voortgang bijhouden

 

Het platform houd een verscheidenheid aan waarden bij zoals: BMI, bloeddruk, spiermassa, gewicht, vetpercentage en meer. Na elke train sessie kun je deze waardes updaten om in een grafisch overzicht gelijk het verloop van de voortgang in te zien.

 

Grafieken & resultaten

 

Na het invoeren van je resultaten in het platform kun je de totale voortgang van je geboekte resultaten makkelijk inzien aan de hand van heldere grafieken.

 

Je kunt de gegevens handmatig invoeren, maar ook met de gekoppelde Neo Health activiteitenmonitor en Neo Health weegschaal uitlezen via bluetooth. De Neo Health activiteitenmonitor en Neo Health weegschaal zijn compleet geïntrigeerde op het platform en APP.

 

NEO Health One Activiteitenmonitor

 

De gekoppelde activiteitenmonitor voor het Personal Trainingen Barendrecht B.V. platform en APP is de Neo Health One. De NEO Health One is een activiteitenmonitor die je aantal stappen het navolgende bijhoudt:

 • je progressie dagelijkse activiteiten
 • je afgelegde afstand
 • je verbrande calorieën
 • uren die je slaapt

 

De activiteitenmonitor is compleet geïntrigeerd op het platform en APP, het is persoonlijk en voor eigen gebruik, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data.

 

Je kunt je voortgang bekijken op je activiteitenmonitor door de monitor aan te raken. De display zal je home scherm laten zien met de datum, tijd en batterij status. Het tweede scherm laat het aantal stappen zien, vervolgens zie je dagelijkse activiteiten, de totale afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.

Via Bluetooth synchroniseert deze Neo Health One met de Personal Trainingen Barendrecht B.V. platform en APP, na het uitlezen word alle data opgeslagen in je eigen account van het platform en APP.

NEO Health Onyx Body Composition Weegschaal

 

 

De Neo Health Onyx is een Body composition weegschaal die het onderstaande meet:

 • lichaamsgewicht
 • lichaamsvet
 • lichaamswater
 • spiermassa
 • BMI
 • BMR
 • botmassa
 • visceraal vet

 

De monitor is compleet geïntrigeerd op het platform en APP, het is persoonlijk en voor eigen gebruik, aangezien je direct toegang hebt tot alle gemeten data, via Bluetooth synchroniseert de weegschaal automatisch alle metingen met de Personal Trainingen Barendrecht B.V. platform en APP. Voortgangswaarden kunt je zowel op de weegschaal zien al in de Personal Trainingen Barendrecht B.V. platform of APP.

 

In het Personal Trainingen Barendrecht B.V. portaal en APP is het gemakkelijk je waarden van de Neo Health One Activiteitenmonitor en Neo Health Onyx Body Composition Weegschaal te bekijken. De APP geeft je een gedetailleerde overzicht van je voortgang. Deze wordt weergegeven in zowel grafieken als tabellen. Je kunt verschillende tijds perioden selecteren om een duidelijk beeld te krijgen hoe je het over langere tijd doet. Alle data zijn ook beschikbaar voor je privé coach in de voortgangsregistratie module van je Personal Trainingen Barendrecht B.V. portaal. Dit zal ervoor zorgen dat je nog sneller en doel gerichter kunt werken!

 

Lid worden van Personal Trainingen Barendrecht online

 

Wil jij je gestelde doel succesvol behalen of meer uit je persoonlijke doel halen, maar je weet niet hoe! Of je wilt gewoon meer informatie. Vul dan het onderstaande formulier in een van onze personal trainers neemt dan binnen 24 uur contact met je op!

 

Het portal heeft als adres:

 

https://personal-trainingen-barendrecht.virtuagym.com

 

Download de Android of Apple APP van Personal trainingen Barendrecht online:

https://play.google.com/store/apps/details?id=digifit.android.virtuagym.pro.personaltrainingenbarendrecht

https://itunes.apple.com/us/app/personaltrainingenbarendrecht/id1108927979?l=it&ls=1&mt=8

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)