Personal Trainingen Barendrecht | Medische fitness Ridderkerk
16055
page-template-default,page,page-id-16055,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Medische fitness Ridderkerk

Medische fitness Ridderkerk

 

Heeft u een (tijdelijke) beperking, maar wilt u wel blijven sporten ? Bij Personal Trainingen Barendrecht zorgen wij ervoor dat u ondanks eventuele beperkingen toch kunt blijven sporten. Wij bieden medische fitness in Ridderkerk . Onze personal trainers zullen een trainingsschema voor u samenstellen op basis van uw leeftijd, gezondheid, conditie, lichaamsbouw en doelstellingen.

 

Stappenplan

Voordat u aan de medische fitness trainingen in Ridderkerk begint, volgen wij een standaard proces om een geschikt schema voor u samen te stellen. Allereerst wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvend intake gesprek. Op dat moment zullen wij uw doelstellingen vaststellen. Als volgende stap zullen wij een proefles inplannen. Als dit allemaal bevalt, zal u een conditietest doen en zullen wij uw vetpercentage meten. Uiteindelijk zullen wij een plan vaan aanpak aan u voorleggen. Dit kan in overleg zijn met uw fysiotherapeut. Als het plan van aanpak naar wens is, zullen wij een trainingsschema voor u samenstellen.  Ook zullen wij iedere twee weken een afspraak inplannen om de resultaten te bekijken.

 

Voor wie ?

Medische fitness in Ridderkerk is geschikt voor mensen met zowel een blijvende als herstellende beperking. De trainingen zullen ervoor zorgen dat uw klachten af zullen nemen. Ook is het verbeteren en vergroten van de belastbaarheid en uw conditie  een belangrijk doel van de trainingen. Het balans tussen de belastbaarheid en de belasting van uw lichaam wordt hierdoor verbeterd.

 

Interesse ?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in medische fitness in Ridderkerk ? Neem dan contact met ons op, of vraag een proefles aan.