Personal Trainingen Barendrecht | Hardloop training Papendrecht
16074
page-template-default,page,page-id-16074,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Hardloop training Papendrecht


Hardloop training Papendrecht

 
Wilt u graag beginnen met hardlopen ? Of bent u al een tijd bezig, maar boekt nauwelijks vooruitgang ? Personal Trainingen Barendrecht heeft een oplossing voor u. Wij bieden u hardloop training in Papendrecht . Ons team, dat bestaat uit drie personal trainers, kunnen u helpen uw gewenste resultaat te boeken. Onze trainers zullen persoonlijke aandacht combineren met adviezen over kleding, voeding, manier van lopen en blessure preventie.

 

Onze trainingen

  Personal Trainingen Barendrecht biedt een aantal verschillende soorten hardloop trainingen in Papendrecht , namelijk:

  • Trainingen voor beginners
  • Trainingen voor gevorderden
  • Tempolopen
  • Interval trainingen
  • Souplesse methode
  • Duurloop trainingen

 
Wij bieden trainingen zowel één op één als in groepsverband. Bij één op één trainingen proberen wij door veel persoonlijke aandacht u uw doelen te laten bereiken. Als u liever wilt lopen in een groep, is dit ook mogelijk bij ons. Bij de loopgroepen beginnen we met een warming up, daarna een loop sessie en we zullen afsluiten met een cooling down en buikspier oefeningen.
 

Training op maat

  Onze trainers hebben veel ervaring en zijn opgeleid door Fitvak en LAPT. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis om een training voor u samen te stellen. Bij zowel de individuele als de groepslessen worden op maat samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met uw leeftijd, gezondheid, lichaamsbouw, looptechniek en conditie. Zo hoeft u niet bang te zijn dat een training te makkelijk of te moeilijk voor u is.
 

Interesse ?

  Bent u geïnteresseerd in hardloop training in Papendrecht ? Of heeft u vragen over de trainingen ? Vraag dan nu een proefles aan, of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)